Forum Navigation

New Posts

Search

  #1  
Old 06-22-2009, 06:51 PM
north coast north coast is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: north shore
Posts: 1,210
viewing photos

Anybody else getting an error when trying to view photos on this site?
Yesterday I started getting this message when trying to click on a pic.

"Your submission could not be processed because a security token was missing" Then something about contacting an administrator.

I don't get this anywhere else but here. What's up? Anyone?
__________________
It will be all right in the end,if it is not all right it is not yet the end.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-22-2009, 06:53 PM
hightechtoo's Avatar
hightechtoo hightechtoo is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2002
Location: Salem, NH
Posts: 425
I got the security error as well.....
Reply With Quote
  #3  
Old 06-22-2009, 06:56 PM
capecodkid's Avatar
capecodkid capecodkid is offline
Funny fish addict
 
Join Date: Apr 2006
Location: Falmouth, MA + Quincy, MA
Posts: 602
Yeah I've been getting it for 2 days.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-22-2009, 07:13 PM
jackduckhunter's Avatar
jackduckhunter jackduckhunter is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Location: Southeast Mass.
Posts: 710
I haven't been able to post any either...........and I've got a few beauties!
Reply With Quote
  #5  
Old 06-22-2009, 07:17 PM
striperblues's Avatar
striperblues striperblues is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Wrentham
Posts: 624
Quote:
Originally Posted by jackduckhunter View Post
I haven't been able to post any either...........and I've got a few beauties!
can't wait to see them !

...and I am having same tech problem as all of you.

Jack, any intel W or R would be appreciated. I am going to take my brother around Wood's Hole and the Islands on W and R...nice lee water. Friday though I am planning on CCB.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-23-2009, 07:11 AM
bdowning's Avatar
bdowning bdowning is offline
Dawn on CC Bay
 
Join Date: Before Nov. 1999
Posts: 4,251
My understanding is the admins are aware of the problem and are trying to get it fixed.

-bd
Reply With Quote
  #7  
Old 06-23-2009, 07:33 AM
jackduckhunter's Avatar
jackduckhunter jackduckhunter is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Location: Southeast Mass.
Posts: 710
Quote:
Originally Posted by striperblues View Post
can't wait to see them !

...and I am having same tech problem as all of you.

Jack, any intel W or R would be appreciated. I am going to take my brother around Wood's Hole and the Islands on W and R...nice lee water. Friday though I am planning on CCB.
Got a few ideas, holler when you can.
Reply With Quote
  #8  
Old 06-23-2009, 08:11 AM
dcobbett dcobbett is offline
Registered User
 
Join Date: Before Nov. 1999
Posts: 224
I don't get an error message, but I haven't been able to view photo's on smoe threads for a several weeks. Example: the new transom thread-when it started could see the attached pic's, but not so for the last several weeks. I use Firefox and if I want to see teh pic's, I have to use IE.
Reply With Quote
  #9  
Old 06-23-2009, 08:44 AM
loon's Avatar
loon loon is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Location: Vermont
Posts: 334
I get the message on some, but not all shots. I use Firefox and AVG.
__________________
We live in a complex world, what with fishing, sailing and ski seasons overlapping!
Reply With Quote
  #10  
Old 06-23-2009, 12:08 PM
bigblue bigblue is offline
Registered User
 
Join Date: Before Nov. 1999
Posts: 797
I get a message too.

I can't put a smilie in a reply either. :-[
__________________
Nets-Jets-Giants!!
Reply With Quote
  #11  
Old 06-23-2009, 01:00 PM
hosenfeffer hosenfeffer is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Location: Concord NH
Posts: 197
photos

I get error message but if you right click on photo and open in new tab they seem to come up fine.
Reply With Quote
  #12  
Old 06-23-2009, 02:48 PM
wormburner's Avatar
wormburner wormburner is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Wakefield, MA
Posts: 68
Same message

I get the same error message, but if I logout and view the picture as a guest it appears to work....go figure!!!
Reply With Quote
  #13  
Old 06-23-2009, 05:26 PM
north coast north coast is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: north shore
Posts: 1,210
Quote:
Originally Posted by hosenfeffer View Post
I get error message but if you right click on photo and open in new tab they seem to come up fine.

Hey, that works. for me anyway. thanks.
__________________
It will be all right in the end,if it is not all right it is not yet the end.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tuna Photos.. mctrout New York & New Jersey 3 07-17-2006 04:35 PM
Techno question. Where'd all my photos go? BobG New England 4 01-10-2006 03:26 PM
sweet air photos Eelslinger New England 2 01-09-2006 10:21 AM
Complementary Outermost Harbor Marine Aerial Photo's after S.B. storm. RandyJones New England 6 04-06-2005 11:49 PM
New camera for fishing photos Vic T New England 5 03-11-2004 08:25 AM



All times are GMT -5. The time now is 02:16 PM.




vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright 1995-2013, Cahill Digital